top of page
'Speelt ABBA'
'Speelt ABBA'

Sun, 05 Jan

|

Kerk West-Graftdijk

'Speelt ABBA'

Op deze eerste zondag van 2025 Agathe Ensemble spelen op vier strijkinstrumenten een programma rond Abba.

Time & Location

05 Jan 2025, 16:00 – 17:15

Kerk West-Graftdijk, Graftdijkplein 3, 1486 ML West-Graftdijk, Nederland

About the event

"Op deze eerste zondag van 2025 verwelkomen we het Agathe Ensemble en zij spelen op vier strijkinstrumenten een programma rond Abba.

Agathe Ensemble is een getalenteerde en enthousiaste groep jonge musici die samenkomen om hun passie voor kamermuziek te delen. Het ensemble bestaat uit strijkers die optreden in diverse settings, zowel in kleine als grote formaties.

Gevestigd in Nederland, brengen de musici diverse internationale achtergronden samen, waaronder landen als Spanje, Polen, Nieuw-Zeeland en Nederland. Alle leden van Agathe treden ook regelmatig op met andere formaties, zoals het Rotterdams Philharmonisch Orkest, NedPhO, Noord Nederlands Orkest, Il Gardelino, Orkest van de 18e eeuw, Libero, of Ciconia Consort. Het repertoire van Agathe omvat een breed spectrum aan stijlen, van klassieke tot hedendaagse muziek, inclusief enkele vormen van Europese volksmuziek. Het ensemble daagt zichzelf vaak uit door eigen muzikale arrangementen te creëren en uit te voeren, waarbij composities oorspronkelijk geschreven voor verschillende instrumenten of settings worden aangepast."

Meer info: https://hetplein.info/event/agathe-ensemble/

Share this event

bottom of page